Diplomering master Leren en innoveren

Woensdag 21 september kregen zes studenten van de master Leren en innoveren hun masterdiploma. De afgelopen twee jaar volgden zij deze masteropleiding van CHE, Driestar hogeschool en Hogeschool Viaa. We willen hen hiermee van harte feliciteren!

Het is een grote prestatie dat zij hun masterdiploma hebben gehaald. Zij hadden als leraren in hun eigen onderwijspraktijk en als studenten in de masteropleiding veel te maken met maatregelen door de coronapandemie. Bovendien konden de meeste studenten uit deze groep geen gebruik maken van de lerarenbeurs, omdat het budget hiervoor door de overheid was teruggebracht. 

Gelukkig is de lerarenbeurs weer gerepareerd en zijn de coronamaatregelen (vooralsnog) van de baan.

Nieuwe lichting

De master Leren en innoveren van CHE, Driestar educatief en Viaa doet het al jaren goed in de studentevaluaties vanuit Keuzegids masters en studiekeuze.123. We zijn blij met het grote aantal nieuwe inschrijvingen masterstudenten. In totaal zijn 35 leraren in september met de MLI gestart. Zij gaan in hun eigen praktijk samen met hun collega’s aan de slag met het innoveren van hun onderwijspraktijk. 

Nieuwsgierig?

Deze master Leren en innoveren biedt een mooie ontwikkelingsimpuls voor leraren in alle onderwijssectoren. Nieuwsgierig? Bekijk onze website of  stel je vraag via MLI@driestar-educatief.nl.