Over de opleiding

Binnen de master Leren en innoveren leiden we leraren op tot Teacher Leader. Op deze pagina vind je wat dat allemaal inhoudt.

Waarom zou je de master Leren en innoveren willen volgen? Hoe zien de modules eruit en wie zijn de docenten? Allemaal praktische vragen die hieronder beantwoord worden.

Inhoud Modules

De master Leren en innoveren is ingedeeld aan de hand van vier themalijnen, met daarbinnen een onderzoekslijn en een tutoraatslijn. Op deze pagina lees je meer over de inhoud van deze lijnen.  

Lees verder

De docenten

De masteropleiding wordt gegeven door docenten die verbonden zijn aan de drie deelnemende hogescholen. Zij worden ingezet op hun eigen specialisme. Daarnaast nodigen we regelmatig gastdocenten uit, afkomstig uit binnen- en buitenland.

Lees verder

Waarom deze master?

Er is behoefte aan Teacher Leaders. Dit zijn leraren die voor de klas staan, maar ook extra deskundigheid hebben op het gebied van leerprocessen van leerlingen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten hierover. Ben jij toe aan uitdaging en verdieping? 

Lees verder

Praktische informatie

Lees hier meer over de studieduur, studiebelasting, contacttijd en leslocaties. Ook vind je hier het studierooster voor het komende studiejaar van de master Leren en innoveren.

Lees verder

Kan je niet vinden wat je zoekt? Misschien vind je het antwoord tussen onze veelgestelde vragen.

De master Leren en innoveren is een samenwerking van: