Meer weten over de master Leren en Innoveren? Bezoek een open dag

Meer weten over de master Leren en Innoveren? Bezoek een open dag

Er is behoefte aan Teacher Leaders. Dit zijn leraren die voor de klas staan, maar ook extra deskundigheid hebben op het gebied van leerprocessen van leerlingen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten hierover. Ben jij toe aan uitdaging en verdieping?

De master Leren en Innoveren geeft jou deze verdieping. De tweejarige master bestaat uit vier semesters. In elk semester komen drie lijnen aan bod waarin het accent ligt op: Inhoudelijke kennis (IL), Persoonlijke en professionele ontwikkeling (PPO) en Onderzoekend innoveren (OI).

Internationale studiereis

In het tweede jaar is er een internationale studiereis die samen met medestudenten wordt georganiseerd naar een met elkaar gekozen bestemming. De keuze van de bestemming wordt bepaald door het thema dat onderzocht zal worden. 

Over de studiereis maak je als groep een website waarop alle activiteiten voorafgaand, tijdens en na de reis gedeeld worden in blogs en vlogs. Dit jaar gaan de reizen naar Schotland en Noorwegen.

Docenten

De masteropleiding wordt gegeven door docenten die verbonden zijn aan de drie deelnemende hogescholen (CHE, Viaa en Driestar hogeschool). Zij worden ingezet op hun eigen specialisme. Daarnaast nodigen we regelmatig gastdocenten uit, afkomstig uit binnen- en buitenland.

Open dagen

Wil je meer weten over deze masteropleiding? Kom dan naar de open dagen van de deelnemende hogescholen. Hier kun jij al jouw vragen stellen over de opleiding. De open dagen zijn op:

Stel nu al je vraag

Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met course director Martine den Engelsen via onderstaand contactformulier.