Praktische informatie

Lees hier meer over de studieduur, studiebelasting, contacttijd en leslocaties.

Op deze pagina vind je alle praktische informatie over bijvoorbeeld studieduur, studiebelasting, lestijden, leslocaties enzovoorts.

Studieduur en studiebelasting

Deze deeltijd professionele masteropleiding duurt twee jaar en bestaat uit 60 ECTS. De studiebelasting is 15 tot 20 uur per week.

Contacttijd en leslocatie

Een deel van het curriculum komt aan de orde in leerbijeenkomsten. In de weken dat er geen leerbijkeenkomsten zijn, maak je je door zelfstudie de stof eigen of werk je aan opdrachten. De leerbijeenkomsten vinden om de twee à drie weken plaats op dinsdag in Gouda. Wanneer er een groep (deels) in Ede of Zwolle start, heeft deze haar leerbijeenkomsten op vrijdag.

De starttweedaagse in oktober valt voor de Goudagroep op dinsdag en woensdag. De starttweedaagse voor de Ede- en Zwollegroep valt op donderdag en vrijdag.

De leerbijeenkomsten vinden overdag plaats van 8.45-17.30 uur. Deze master volg je binnen je werk. Het is daarom belangrijk om elke week een vaste dag ervoor vrij te roosteren. Die dag kun je dan gebruiken voor het volgen van de leerbijeenkomsten en het werken aan de zelfstudie en/of opdrachten.