Nieuws

Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen rond de master Leren en innoveren

Mooie scores Keuzegids voor de master Leren en Innoveren

Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op vier van de vijf onderdelen scoort de master bovengemiddeld, en op één onderdeel gemiddeld. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2024.

   

  Benjamin over de Master Leren en Innoveren: 'Met deze master wil ik voor een bredere impact in het o

  Benjamin Wichers (27) is docent Duits op de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap in Apeldoorn. Daarnaast volgt hij de Master Leren en Innoveren (MLI), die op Driestar hogeschool wordt gegeven in samenwerking met de CHE en de Viaa.

    

   Ploeteren in de avonduren: de winst van een Master Leren en Innoveren

   Nieuwsgierig, leergierig en ontwikkelingsgericht, zo kun je beide dames wel noemen die onlangs een Master Leren en Innoveren (MLI) van de CHE, Driestar hogeschool en Viaa afrondden. ‘Als je de informatie gaat vergelijken met je eigen schoolvisie en situatie, zie je ineens zoveel meer.’

     

    Meer weten over de master Leren en Innoveren? Bezoek een open dag

    Er is behoefte aan Teacher Leaders. Dit zijn leraren die voor de klas staan, maar ook extra deskundigheid hebben op het gebied van leerprocessen van leerlingen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten hierover. Ben jij toe aan uitdaging en verdieping?

      

     Dit zijn de nieuwe Teacher Leaders: diplomering Master Leren en Innoveren

     Na twee jaar hard werken, kregen acht studenten van de Master Leren en Innoveren hun diploma op woensdag 20 september 2023. Zij mogen zich nu Master of Education (M.Ed) noemen. Van harte gefeliciteerd!

       

      Excellente beoordeling Master Leren en Innoveren

      Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan zeer tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op alle onderdelen hebben zij de hoogste score gegeven zodat deze master als excellent beoordeeld is. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2023 die vandaag verschenen is.

        

       Diplomering master Leren en innoveren

       Woensdag 21 september kregen zes studenten van de master Leren en innoveren hun masterdiploma. De afgelopen twee jaar volgden zij deze masteropleiding van CHE, Driestar hogeschool en Hogeschool Viaa. We willen hen hiermee van harte feliciteren!

         

        Master volgen? Vraag nu de lerarenbeurs aan!

        Sinds 1 april 2023 kun je de lerarenbeurs weer aanvragen. Benieuwd hoe jij de lerarenbeurs kunt inzetten?