Nieuws

Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen rond de master Leren en innoveren

Ploeteren in de avonduren: de winst van een Master Leren en Innoveren

Nieuwsgierig, leergierig en ontwikkelingsgericht, zo kun je beide dames wel noemen die onlangs een Master Leren en Innoveren (MLI) van de CHE, Driestar hogeschool en Viaa afrondden. ‘Als je de informatie gaat vergelijken met je eigen schoolvisie en situatie, zie je ineens zoveel meer.’

   

  Meer weten over de master Leren en Innoveren? Bezoek een open dag

  Er is behoefte aan Teacher Leaders. Dit zijn leraren die voor de klas staan, maar ook extra deskundigheid hebben op het gebied van leerprocessen van leerlingen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten hierover. Ben jij toe aan uitdaging en verdieping?

    

   Dit zijn de nieuwe Teacher Leaders: diplomering Master Leren en Innoveren

   Na twee jaar hard werken, kregen acht studenten van de Master Leren en Innoveren hun diploma op woensdag 20 september 2023. Zij mogen zich nu Master of Education (M.Ed) noemen. Van harte gefeliciteerd!

     

    Excellente beoordeling Master Leren en Innoveren

    Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan zeer tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op alle onderdelen hebben zij de hoogste score gegeven zodat deze master als excellent beoordeeld is. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2023 die vandaag verschenen is.

      

     Diplomering master Leren en innoveren

     Woensdag 21 september kregen zes studenten van de master Leren en innoveren hun masterdiploma. De afgelopen twee jaar volgden zij deze masteropleiding van CHE, Driestar hogeschool en Hogeschool Viaa. We willen hen hiermee van harte feliciteren!

       

      Master volgen? Vraag nu de lerarenbeurs aan!

      Sinds 1 april 2023 kun je de lerarenbeurs weer aanvragen. Benieuwd hoe jij de lerarenbeurs kunt inzetten?

        

       Master Leren en innoveren scoort goed in Keuzegids!

       Uit de Keuzegids Masters 2022 blijkt dat de master Leren en innoveren het goed doet! De waarderingen zijn gebaseerd op de Nationale Studenten Enquête 2021.

         

        De master van de toekomst

        “De master van de toekomst”, zo typeerde een vriendin van Jolien Nijk de master Leren en innoveren. “Echt iets voor jou.” Jolien schreef zich in en studeerde twee jaar geleden af. Wat de opleiding haar gebracht heeft? “Vooral een kritische, onderzoekende houding. Niet dat ik voorheen alles voor zoete koek slikte, maar ik vraag me nu veel vaker af: Is er onderzoeksliteratuur die dit onderbouwt?”