Vraag nu de lerarenbeurs aan!

1 april 2022

Vanaf vandaag, 1 april 2022, kun je de lerarenbeurs weer aanvragen. Benieuwd hoe jij de lerarenbeurs kunt inzetten? Ontdek het in dit nieuwsbericht.

De lerarenbeurs

Ken jij de Lerarenbeurs al? Als je een jaar of langer aan het werk bent kun je de master die je wilt volgen vanuit de Lerarenbeurs bekostigen. Vanaf 1 april 2022 kun je de beurs aanvragen. Maar: wees er snel bij want de toekenning van de beurzen is op volgorde van inschrijving. Een ideale win-win situatie: voor jou en je (aanstaande) werkplek.

Ontdek de master Leren en innoveren!

Wil jij steeds blijven vernieuwen en ontdekken hoe jij je onderwijs beter kunt maken? Bij de master Leren en innoveren ga jij daarmee aan de slag. Draag bij aan de veranderingen in de school en onderzoek nieuwe lesmethoden. Jij inspireert je collega’s om steeds te blijven innoveren. En daar kan de Lerarenbeurs jou bij helpen!

Edwin koos voor de Master Leren en innoveren: “Kortom, de master Leren en innoveren is geschikt voor een kartrekkende leerkracht die op een doordachte, duurzame en onderbouwde manier wil gaan innoveren in zijn eigen onderwijspraktijk.” Lees hier het hele verhaal van Edwin.

Vraag de Lerarenbeurs aan!

Contact

Wil je op korte termijn graag meer weten over jouw mogelijkheden met de master Leren en innoveren of de Lerarenbeurs? Neem dan contact op met: