Praktische informatie

Lees hier meer over de studieduur, studiebelasting, contacttijd en leslocaties. Ook vind je hier het studierooster voor het komende studiejaar van de master Leren en innoveren.

Studieduur en studiebelasting

Deze deeltijd masteropleiding duurt in totaal twee jaar en bestaat uit 60 ECTS. De studiebelasting is ongeveer 15 tot 20 uur per week. Het curriculum van de twee jaar is verdeeld over vier semesters.

Contacttijd en leslocatie

Een deel van het curriculum komt aan de orde in leerbijeenkomsten. In de weken dat er geen leerbijeenkosmten zijn, maak je je door zelfstudie de stof eigen of werk je aan opdrachten. De leerbijeenkomsten vinden om de twee à drie weken plaats op dinsdag in Gouda. Wanneer er een groep (deels) in Zwolle start, heeft deze haar leerbijeenkomsten op vrijdag. De starttweedaagse in oktober valt voor de Goudagroep op dinsdag en woensdag. De starttweedaagse voor de Zwollegroep valt op donderdag en vrijdag.
 
De leerbijeenkomsten vinden overdag plaats van 8.45-17.30. Wanneer je de master naast een baan volgt, is het aan te bevelen om elke week een vaste dag ervoor vrij te roosteren. Die dag kun je dan gebruiken voor het volgen van de leerbijeenkomsten en het werken aan de zelfstudie en/of opdrachten.

Lesroosters

Voorbeeldrooster eerste jaar
Voorbeeldrooster tweede jaar