Je hebt nu de kans om op een mooie en waardevolle manier kennis te maken met de nieuwste onderzoeken op dat gebied. Op vrijdagmiddag 24 mei wordt op Hogeschool Viaa het jaarlijks symposium gehouden van de Master Leren en innoveren, waarbij de studenten hun onderzoeken presenteren en een lezing wordt verzorgd over een innovatief onderwerp.

Studenten presenteren hun onderzoek rondom een uitgevoerde innovatie in hun organisatie. Jij kunt daarvan kennisnemen en erop reageren. Daarnaast geven collega’s van de studenten aan wat het belang van de onderzoeken naar innovatie is voor hun organisatie. Het betreffen onderzoeken in zowel PO, VO, MBO en HBO.

Dit jaar verzorgt Dr. Siebrich de Vries van de Rijksuniversiteit Groningen een lezing rondom het innoverende karakter van Lesson Study.

Ook heb je alle ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje je netwerk uit te breiden en contacten te leggen met de bijna afgestudeerde masterstudenten en anderen belangstellenden.

Je kunt je aanmelden door te mailen naar nascholing@viaa.nl onder vermelding van ‘bijwonen symposium MLI 2019 Zwolle’ en je naam en organisatie.

De dag begint om 12.30 uur uur met een inloop en eindigt rond 17.30 uur met een drankje. Welkom!