Je hebt nu de kans op een mooie en waardevolle manier de herfstvakantie in te gaan. Op vrijdagmorgen 19 oktober wordt op Hogeschool Viaa de jaarlijkse presentatie van onderzoeksonderwerpen gehouden door de studenten van de Master Leren en innoveren (MLI).

Dit jaar verzorgt Dr. Arienne van Staveren, lector Leren & Innoveren van de Marnix Academie te Utrecht de lezing rondom het belang en de waarde van Teacher Leaders in het onderwijs.
Masterstudenten presenteren hun onderzoeksvoorstellen, waar je kennis van kunt nemen en in kunt mee denken. Ook geven collega’s van de studenten aan wat het belang van de gepresenteerde onderzoeken is voor hun organisatie. Het betreffen onderzoeken in zowel PO als VO, MBO als HBO.
Ook heb je alle ruimte om onder een hapje en een drankje uw netwerk uit te breiden en contacten te leggen met deze masterstudenten en anderen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door te reageren op deze mail, of door te mailen naar nascholing@viaa.nl onder vermelding van ‘bijwonen symposium MLI 2018 Zwolle’ en uw naam en organisatie.